Капустяні «стейки»: простіше не буває (ФОТОРЕЦЕПТ)

Ні, це не схоже на м’ясо

Капустяні «стейки» – максимально проста, корисна і швидка в приготуванні страва.

І на диво смачна!

Інгредієнти:

  • Капуста білоголова
  • Оливкова олія
  • Сіль
  • Перець
  • Копчена паприка

Капусту нарізаємо на «стейки» товщиною 1,5-2 см.

Змащуємо капусту олією.

Додаємо спеції – сіль, перець і копчену (це важливо) паприку.

Запікаємо в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 15-20 хв.

Якщо капуста молода – часу може знадобитися менше.

Смачного!

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook