Капустяні оладки на кефірі: рецепт смачного сніданку, який готуватимете щотижня

Виходить дуже смачно

Капустяні оладки нагадують пиріжки з тушкованою капустою, тільки ліниві. Завдяки кефіру тісто виходить ніжним і ситним. Для приготування страви вам знадобляться мінімум продуктів, які є у кожного.

Інгредієнти:

  • капуста білокачанна - 200 г
  • кефір - 200 мл
  • яйце - 1 шт.
  • розпушувач - 1/3 ч. л.
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • борошно - 4 ст. л.
  • цукор - 1 ч. л.
  • сіль
  • олія

Капусту дуже дрібно нашаткуйте, присипте сіллю і розітріть руками, щоб вона стала м'якою.

Цибулю дрібно наріжте.

Капусту з'єднайте з кефіром. Додайте розпушувач, цибулю, яйце, цукор, сіль і борошно. Гарно перемішайте.

Обсмажуйте на розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії з двох боків до золотистої скоринки.

Джерело: tsn

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook