Капустяні оладки на кефірі: рецепт смачного сніданку, який готуватимете щотижня
Виходить дуже смачно
Капустяні оладки нагадують пиріжки з тушкованою капустою, тільки ліниві. Завдяки кефіру тісто виходить ніжним і ситним. Для приготування страви вам знадобляться мінімум продуктів, які є у кожного.
Інгредієнти:
- капуста білокачанна - 200 г
- кефір - 200 мл
- яйце - 1 шт.
- розпушувач - 1/3 ч. л.
- цибуля ріпчаста - 1 шт.
- борошно - 4 ст. л.
- цукор - 1 ч. л.
- сіль
- олія
Капусту дуже дрібно нашаткуйте, присипте сіллю і розітріть руками, щоб вона стала м'якою.
Цибулю дрібно наріжте.
Капусту з'єднайте з кефіром. Додайте розпушувач, цибулю, яйце, цукор, сіль і борошно. Гарно перемішайте.
Обсмажуйте на розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії з двох боків до золотистої скоринки.
Джерело: tsn
Радіо Трек: НОВИНИ