Кабачки у сирній «шубі»: ідеальний варіант на обід чи пікнік (РЕЦЕПТ)

Вони виходять дуже ніжними

Кабачок — універсальний літній овоч із ніжним смаком, який чудово поєднується з різноманітними інгредієнтами. З нього готують запіканки, млинці, рулетики, а також ароматні заготівлі на зиму — наприклад, кабачки в томатному соусі з часником і зеленню.

А сьогодні ми пропонуємо простий і смачний варіант на щодень — запечені кабачки з сиром. Це легка страва з хрусткою скоринкою й ніжною серединкою, яка підходить і до обіду, і до вечері. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці katarina_movchan.

Інгредієнти:

  • кабачок — 700 г;
  • орегано сушений — 1 ст.л з гіркою;
  • олія — 3 ст.л;
  • сир твердий тертий — 50 г;
  • сіль, перець — за смаком.

Розігріти духовку до 190 °C.

Вимити кабачки і нарізати їх брусочками.

Перекласти нарізані кабачки в глибоку миску.

Додати сіль, перець, орегано, олію та тертий сир.

Добре перемішати все й викласти в один шар на деко з пергаментом.

Запікати 15 хвилин у режимі конвекції, після чого подавати гарячими або теплими.

Джерело: telegraf

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook