Кабачки у сирній «шубі»: ідеальний варіант на обід чи пікнік (РЕЦЕПТ)
Вони виходять дуже ніжними
Кабачок — універсальний літній овоч із ніжним смаком, який чудово поєднується з різноманітними інгредієнтами. З нього готують запіканки, млинці, рулетики, а також ароматні заготівлі на зиму — наприклад, кабачки в томатному соусі з часником і зеленню.
А сьогодні ми пропонуємо простий і смачний варіант на щодень — запечені кабачки з сиром. Це легка страва з хрусткою скоринкою й ніжною серединкою, яка підходить і до обіду, і до вечері. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці katarina_movchan.
Інгредієнти:
- кабачок — 700 г;
- орегано сушений — 1 ст.л з гіркою;
- олія — 3 ст.л;
- сир твердий тертий — 50 г;
- сіль, перець — за смаком.
Розігріти духовку до 190 °C.
Вимити кабачки і нарізати їх брусочками.
Перекласти нарізані кабачки в глибоку миску.
Додати сіль, перець, орегано, олію та тертий сир.
Добре перемішати все й викласти в один шар на деко з пергаментом.
Запікати 15 хвилин у режимі конвекції, після чого подавати гарячими або теплими.
Джерело: telegraf
Радіо Трек: НОВИНИ