Італійці варять макарони тільки так: 4 головні правила, які треба знати кожному
Головне – достатня кількість води і велика каструля
Італійські кухарі стверджують, що паста – ідеальний вибір як для обіду, так і для вечері. Зусилля, докладені до приготування цієї страви, варті того, щоб отримати по-справжньому відмінний результат.
Секрети приготування італійської пасти
- Важливо додавати сіль на початку процесу приготування пасти. Цей простий крок не тільки прискорює закипання рідини, але й покращує загальний смаковий профіль макаронних виробів, роблячи їх більш міцними та приємними на смак.
- Використання достатньої кількості води під час приготування макаронних виробів значно покращує їхній смак. Експерти також радять домашнім кухарям обирати більші каструлі.
- Макарони ніколи не слід додавати в холодну воду, оскільки це може погіршити якість кінцевої страви.
- А додавання рослинної олії має вирішальне значення для збереження форми макаронів під час приготування. Вибір високоякісного продукту може надати страві додатковий шар смаку. Щедра ложка оливкової олії вищого ґатунку – ідеальний вибір.
- Бажано починати з перевірки часу приготування, зазначеного на упаковці. Експерти рекомендують відняти від цього часу 2 хвилини, щоб забезпечити оптимальний результат. Наступним кроком буде зливання води.
Джерело: 24tv
Радіо Трек: НОВИНИ