Існує тільки один правильний спосіб: дієтолог навчив готувати корисну картоплю 

Адже через надмірну кількість вуглеводів, захоплюватися картоплею шкідливо 

Серед найбільш поширених наслідків захоплення картоплею - ожиріння, цукровий діабет, атеросклероз та гіпертонія.

Картопля містить швидкі вуглеводи. Люди, які постійно вживають картоплю, частіше мають ожиріння.

Але зовсім необов'язково повністю відмовлятися від картоплі, але її абсолютно точно не потрібно їсти щодня. Не треба вживати картоплю одразу після приготування. Дайте їй охолонути, а потім знову відправте в піч або на сковорідку.

Вистигла, а потім розігріта картопля має у своєму складі більше резистентного крохмалю, який повільно розщеплюється або взагалі не розщеплюється, - пояснює дієтолог. 

Найкращий варіант приготування картоплі – варити в мундирах. Тим, хто переживає своє здоров'я, потрібно відмовитися від розсипчастих сортів. Все просто – у них найменший вміст клітковини.

Картоплю важливо вживати із зеленню та іншими овочами. Ці продукти уповільнять розщеплення та всмоктування вуглеводів.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook