Є секрет! Як варити буряк всього 15 хвилин замість години

Він буде смачним і соковитим

Багато господинь переплачують, придбавши вже відварені буряки, замість того, щоб зварити овоч самостійно. На це є дві вагомі причини: процес варіння коренеплоду займає дуже багато часу і до того ж супроводжується неприємним запахом.

Однак є простий спосіб, завдяки якому варений буряк можна отримати набагато швидше, при цьому він буде смачним і соковитим.

Для цього плоди буряка не потрібно чистити – достатньо добре їх промити під проточною водою.

 

Хвостик також зрізати не варто.

Потім поставте на плиту каструльку з водою і зачекайте, поки вона закипить. Зменшіть вогонь до середнього та покладіть буряк у каструлю.

Через 2-3 хвилини додайте сюди ж хлібну скоринку. Це той самий засіб, який позбавить вашу кухню та вас від виникнення неприємного «аромату».

Через 15 хвилин коренеплід можна діставати з каструлі і відправляти прямо в холодну воду.

Завдяки цій простій дії шкірка плода зніматиметься надзвичайно легко. Такий буряк можна використати для соковитих салатів. 

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook