Хвороби, які викликає надмірна любов до білого хліба. Перевір себе

Мало того, що з нього ніякої користі, ще й небезпека для здоров’я цілком реальна

Любителям білого хліба слід переглянути таке захоплення.

В процесі обробки борошно втрачає всі харчові волокна, а крохмаль досить швидко розщеплюється на глюкозу. Як наслідок відбувається підвищення рівня цукру в крові, виникає неприємна метаболічна реакція.

Ситуація стає гіршою, якщо поєднувати білий хліб з маслом, маргарином чи цукром.

У людей може розвинутися діабет, подагра, гіпертонія та інші проблеми зі здоров'ям.

Якщо не хочеться відмовлятися від хліба в раціоні, слід вибирати більш здорові варіанти продукту. Куди безпечнішою альтернативою є сірий грубий хліб з непросіяного борошна другого ґатунку або хліб із додаванням висівок.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook