Хвороби, які викликає надмірна любов до білого хліба. Перевір себе
Мало того, що з нього ніякої користі, ще й небезпека для здоров’я цілком реальна
Любителям білого хліба слід переглянути таке захоплення.
В процесі обробки борошно втрачає всі харчові волокна, а крохмаль досить швидко розщеплюється на глюкозу. Як наслідок відбувається підвищення рівня цукру в крові, виникає неприємна метаболічна реакція.
Ситуація стає гіршою, якщо поєднувати білий хліб з маслом, маргарином чи цукром.
У людей може розвинутися діабет, подагра, гіпертонія та інші проблеми зі здоров'ям.
Якщо не хочеться відмовлятися від хліба в раціоні, слід вибирати більш здорові варіанти продукту. Куди безпечнішою альтернативою є сірий грубий хліб з непросіяного борошна другого ґатунку або хліб із додаванням висівок.
Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.
Радіо Трек: НОВИНИ