Хрусткі грінки зі старого батона: Мама завжди готувала рецепт з 90-х, коли хотілось солоденького до чаю

Бюджетна страва

Магазинні смаколики не зрівняються із домашньою випічкою. Навіть, якщо вона вийде неідеально, домашнє печиво до чаю завжди їдять із більшою насолодою. Пропонуємо вам приготувати один із рецептів 90-х років. Ця страва рятувала усіх мам, коли треба було щось приготувати солоденьке, а продуктів було небагато.

Рецепт солодких грінок із батона

Інгредієнти:

  • Батон нарізний – 1 шт
  • Яйця – 2 шт
  • Молоко – 100 г
  • Цукор – 50 г
  • Ванільний цукор – 1 пачка
  • Олія для смаження

Збийте яйця з цукром і додайте молоко. Добре перемішайте. Додайте ваніль.

Розігрійте на плиті сковорідку з олією.

Занурте нарізаний хліб в яєчну суміш. Спершу одну сторону, а потім – іншу.

Смажте на розігрітій пательні з обох сторін на помірному вогні до рум’яної скоринки.

Подавайте одразу, поки грінки ще гарячі.

Смачного!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook