Хрусткі, а начинка тане в роті: неймовірні трубочки з лаваша за три хвилини

Ідеальна закуска, яка швидко готується і дуже смачна

Прості, смачні і хрусткі трубочки з лаваша на сковороді. Цей рецепт швидку руку можна готувати з різними начинками і ви та ваші гості завжди будете приємно здивовані цьому смаку.

Готувати дуже легко, треба мінімум продуктів, а результат перевершує всі очікування, повідомляє Главред.

Інгредієнти:

  • Лаваш - 1 шт.
  • Сир твердий - 100 г
  • Яйця - 3 шт.
  • Зелена цибуля
  • Сметана або грецький йогурт

Яйця відварити й натерти на крупній тертці. Подрібнити зелену цибулю та додати до яєць. Сир натерти на дрібній тертці.

З'єднати яйця, сир, цибулю.

Посоліть начинку та додайте 2 столові ложки сметани або грецького йогурту. Лаваш треба порізати на невеликі смужки і столовою ложкою перекласти начинку.

Трубочки акуратно звертаємо і на сухій сковороді обсмажуємо з двох сторін.

Також можна приготувати трубочки з лаваша з начинкою з картоплі.

Інгредієнти:

  • Картопля - 3 шт.
  • Твердий сир - 120 г
  • Кріп, петрушка
  • Часник - на смак
  • Сіль
  • Кунжут

Картоплю відварити в підсоленій воді, зробити картопляне пюре і додати трохи вершкового масла.

Зелень помити та подрібнити.

Сир натерти на крупній тертці.

Додати зелень та сир в пюре, добре перемішати начинку на трубочки.

Лаваш порізати тонкими смужками.

Додаємо начинку і звертаємо трубочки.

Духову шафу розігріти до 200 градусів, перекласти трубочки в форму для запікання, попередньо застеливши пергаментним папером.

Трубочки змастити оливковою олією та посипати кунжутом.

Рум'яні трубочки з лаваша в духовці готувати 10 хвилин.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook