Хрусткі, а начинка тане в роті: неймовірні трубочки з лаваша за три хвилини
Ідеальна закуска, яка швидко готується і дуже смачна
Прості, смачні і хрусткі трубочки з лаваша на сковороді. Цей рецепт швидку руку можна готувати з різними начинками і ви та ваші гості завжди будете приємно здивовані цьому смаку.
Готувати дуже легко, треба мінімум продуктів, а результат перевершує всі очікування, повідомляє Главред.
Інгредієнти:
- Лаваш - 1 шт.
- Сир твердий - 100 г
- Яйця - 3 шт.
- Зелена цибуля
- Сметана або грецький йогурт
Яйця відварити й натерти на крупній тертці. Подрібнити зелену цибулю та додати до яєць. Сир натерти на дрібній тертці.
З'єднати яйця, сир, цибулю.
Посоліть начинку та додайте 2 столові ложки сметани або грецького йогурту. Лаваш треба порізати на невеликі смужки і столовою ложкою перекласти начинку.
Трубочки акуратно звертаємо і на сухій сковороді обсмажуємо з двох сторін.
Також можна приготувати трубочки з лаваша з начинкою з картоплі.
Інгредієнти:
- Картопля - 3 шт.
- Твердий сир - 120 г
- Кріп, петрушка
- Часник - за смаком
- Сіль
- Кунжут
Картоплю відварити в підсоленій воді, зробити картопляне пюре і додати трохи вершкового масла.
Зелень помити та подрібнити.
Сир натерти на крупній тертці.
Додати зелень та сир в пюре, добре перемішати начинку на трубочки.
Лаваш порізати тонкими смужками.
Додаємо начинку і звертаємо трубочки.
Духову шафу розігріти до 200 градусів, перекласти трубочки в форму для запікання, попередньо застеливши пергаментним папером.
Трубочки змастити оливковою олією та посипати кунжутом.
Рум'яні трубочки з лаваша в духовці готувати 10 хвилин.
Радіо Трек: НОВИНИ