Хрустка маринована капуста з солодким перцем: їсти можна вже через 20 хв (РЕЦЕПТ)
А зберігається у холодильнику цей салат цілий місяць
Неймовірним рецептом смачної маринованої капусти поділилися на YouTube-каналі Смаколик.юа. Приготувати такий салат не складає жодних труднощів, а його смак і вітамінне наповнення вас приємно вразить
Інгредієнти:
- капуста – 2 кг
- цибуля – 2 шт. (великі)
- болгарський перець – 2 шт.
- морква – 2 шт. (маленькі)
- сіль – 3 ч.л. (без гірки)
- цукор – 100 мл
- олія – 100 мл
- вода – 100 мл
- оцет (9%) – 100 мл
Приготування:
Дрібно нашинкуйте капусту, додайте сіль і трохи пожмакайте. Тоді поріжте цибулю півкільцями, а болгарський перець – соломкою. Додайте грубо натерту моркву (можна натерти її на тертку для корейської моркви).
Тоді готуємо маринад: змішуємо сіль, цукор, олію, воду – все треба перекип’ятити. Додаємо оцет, перемішуємо і відразу відставляємо з вогню.
Заливаємо гарячим маринадом овочі і добре перемішуємо все.
Поставте салат під гніт і залиште при кімнатній температурі на 12 год. Потім перекладіть у холодне місце.
Така маринована капуста буде зберігатися до місяця
Радіо Трек: НОВИНИ