Хрустка маринована капуста з солодким перцем: їсти можна вже через 20 хв (РЕЦЕПТ)

А зберігається у холодильнику цей салат цілий місяць

Неймовірним рецептом смачної маринованої капусти поділилися на YouTube-каналі Смаколик.юа. Приготувати такий салат не складає жодних труднощів, а його смак і вітамінне наповнення вас приємно вразить

Інгредієнти:

  • капуста – 2 кг
  • цибуля – 2 шт. (великі)
  • болгарський перець – 2 шт.
  • морква – 2 шт. (маленькі)
  • сіль – 3 ч.л. (без гірки)
  • цукор – 100 мл
  • олія – 100 мл
  • вода – 100 мл
  • оцет (9%) – 100 мл

Приготування:

Дрібно нашинкуйте капусту, додайте сіль і трохи пожмакайте. Тоді поріжте цибулю півкільцями, а болгарський перець – соломкою. Додайте грубо натерту моркву (можна натерти її на тертку для корейської моркви).

Тоді готуємо маринад: змішуємо сіль, цукор, олію, воду – все треба перекип’ятити. Додаємо оцет, перемішуємо і відразу відставляємо з вогню.

Заливаємо гарячим маринадом овочі і добре перемішуємо все.

Поставте салат під гніт і залиште при кімнатній температурі на 12 год. Потім перекладіть у холодне місце.

Така маринована капуста буде зберігатися до місяця

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook