«Хороший момент»: астролог назвав найкращий період для перемовин України з Росією

Також він спрогнозував долю Криму

Астролог Володимир Бадіян вважає, що вдалий час для перемовин України з Росією щодо війни буде не раніше наступного року. Про це він сказав у коментарі YouTube-каналу «Мій світ».

- Хороший момент для України, щоб піти на перемовини, буде на початку 2025 року.

 

Там два періоди – на початку 2025-го або треба буде зачекати до кінця цього соляру, щоб почав діяти інший, тобто до серпня, – заявив він.

За словами астролога, Україні до перемовин ще треба дійти. Також він зазначив, що вони можуть бути не такими, як люди їх собі уявляють – закінчення війни.

- Зараз, восени, буде дуже важка фаза війни. Чи повернемо всі території? Наразі це фантастика. Тому що, в принципі, у нас немає жодних передумов на те, щоб Росія віддала Крим і так далі. Розподіл такий, що ми все ж таки контролюватимемо Крим і нам віддадуть його.

 

Але щодо Криму, там, скоріше за все, він чи до ЄС увійде, а Україна – ні… У нього буде особливий статус. Він буде наче і України, і не України. І не Росії точно. Але він буде пов'язаний чи з Британією та Україною… тобто буде якесь нестандартне рішення.

 

А інші наші території будуть нібито нейтральною зоною, але там Росія контролюватиме і ми матимемо якийсь вплив. У такому статусі вони можуть пробути років 10, - додав Володимир.

Також астролог поділився, що краще для України йти на перемовини не після захоплення Курської області, а після можливості контролю Криму та надання більше зброї: «Зараз у нас немає перспективи. Ми не багато зайняли Курської області, щоб сильно торгуватися нею. Поки ми там, ніхто про перемовини не говоритиме».

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook