Холодний вітер зі Скандинавії дійде до України: Де буде зниження градусів

Чого чекати від погоди

Завтра, 13 серпня, на Рівненщині очікується мінлива хмарність.

Впродовж доби буде без істотних опадів. Вночі та вранці  місцями можливий  слабкий туман, повідомили у Рівненському гідрометцентрі.

Вночі температура повітря в області буде на рівні +8...+13 градусів, а вдень очікується +20...+25. У Рівному в темну пору доби буде +10...+12 градусів, а вдень потепліє до +22...+24 градусів.

Як повідомив український синоптик Ігор Кібальчич, у першій половині тижня в Україні очікується короткочасний період похолодання. Зниження градусів синоптик пов’язує із посиленим надходженням повітряних мас із районів Скандинавського півострова. Найбільш відчутно зниження температури відбудеться у північних та західних областях України.

Вже з середини тижня та у вихідні до нас повернеться спекотна погода з південно-західної Європи. Особливо високі температурні показники фіксуватимуться у південних областях – місцями до +38 градусів. Суттєвих опадів протягом усього тижня не передбачається, тому посуха у південно-східній Україні продовжить посилюватися, – розповів Ігор Кібальчич.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook