«Хитрожопа пи*да», - як ШІ назвав Морозюк негарними словами: Вона його ніколи не любила? (ВІДЕО)

«Поки ДБР не розлучить нас» (с)

Ми вже писали, що «Крах дому Гринкевичів» був спричинений, не в останню чергу коханням їхнього сина Романа до дівчини з Харкова, яка називає себе «художницею», хоча реально пише справжню «мазню».

Дівчину звати Соня Морозюк, і от, не виключено, що саме вона стала одним із факторів всього того безумства, в яке занурилася зодягнута у вишиванки «патріотична родина» зі Львова. Хоча не виключено, що там «яке їхало, таке здибало»:

Ромчик пустився берега і витрачав на «мазню» Соні реально безтямні гроші.

 

Джерелом походження тих грошей, власне, й займається зараз ДБР.

Те, що Соню в Ромі цікавили перш за все гроші, багатьом здавалося очевидним, але...

Тепер ці підозри знайшли своє підтвердження.

Авторка «мазні» розмістила в інстаграмі повідомлення про те, що завжди була відомою художницею і тепер продовжуватиме свій творчий шлях, але вже без Романа, якого вона, можливо, й довела до цугундера – потребою непомірних витрат на її забаганки та на багатомільйонну розкрутку її творчості під соусом якогось чи не видатного «живопису».

Своє повідомлення про розрив стосунків із Ромою (з яким авторка «мазні» була вже заручена) Соня супроводили фотографією руки без персня та почала такими словами:

- Ми не будемо однією родиною. Я не візьму прізвище Гринкевич. Я не буду з людиною, яка зрадила мою країну.

У відповідь на все це соцмережі вибухнули масою мемів, глузування та кпинів, але серед іншого нашу увагу привернув виверт Штучного Інтелекту, в якого прямо запитали про Соню та те, що нею керувало у стосунках із Ромою.

От що з того вийшло (натисніть на відео від Павлеуса під дописом Симороза):

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook