«Хитрий» сендвіч з яйцем на сніданок: простіше не буває

Треба мінімум продуктів, а виходить смакота

Маєте два шматочки хліба, два яйця, салямі та трохи сиру? Тоді приготуйте неймовірно простий сніданок в сковороді за лічені хвилини.

Цей сендвіч ідеально готувати з домашнім цільнозерновим хлібом. Проте, ви можете використати і простий білий хліб.

У рецепті також використаний сир моцарела та чедер, але ми залишаємо за вами право змінювати інгредієнти на ваш смак. Те ж саме і щодо салямі — якщо під рукою немає, кладіть шинку чи копчене м’ясо.

Інгредієнти:

  • Ковбаса салямі – 20 г
  • Сир чедер – 20 г
  • Яйце куряче, велике – 2 шт.
  • Хліб цільнозерновий – 2 шт.
  • Сир моцарела – 30 г
  • Томати – 1/2 шт.
  • Базилік, гілочка –1 шт.

На  сковорідці підсмажте ковбасу. Потім покладіть на ковбасу чедер.

Збийте виделкою яйця в окремій посудині. Залийте до сковороди та зачекайте, поки яйця схопляться.

Викладіть на ковбасу хліб, як показано на відео, та переверніть. Зверху викладіть шматочки нарізаного помідора та моцарели, а також листя базиліка. Згорніть у сендвіч та подавайте.

Такий сендвіч добре поєднуватиметься з домашнім кетчупом або іншим соусом на ваш смак — спробуйте!


Джерело: shuba

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook