«Гусячі лапки»: найкращий рецепт дитячого печива

Малеча його дуже любить

Пісочне печиво «Гусячі лапки» готується просто і швидко, а його незвичайна форма і цукрова посипка прикрасить навіть святковий стіл.

Печиво «Гусячі лапки» традиційно готується з додаванням домашнього сиру. Рецептів існує безліч. Пропонуємо вам один з них.

Інгредієнти:

  • Сир - 400 г.
  • Вершкове масло - 200 г.
  • Розпушувач - 1 ч. л.
  • Борошно - 350 г.
  • Цукор.

Борошно змішати з розпушувачем. Заморожене вершкове масло натерти на тертці і змішати з борошном, додати перетертий сир. Готове тісто загорнути в плівку і залишити в холодильнику на одну годину.

Дістаємо з холодильника, розгортаємо, вирізаємо склянкою кружечки, вмочуємо в цукор, складаємо навпіл, знову в цукор і ще раз складаємо навпіл.

Викладаємо на деко, застелене пергаментом. Випікаємо 20 хвилин при 200 градусах до золотистого кольору.

Смачного!

Джерело: unian

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook