Група «Шахедів» залетіла на Рівненщину: Відомі наслідки тривоги

Вона тривала півтори години

Цієї ночі росія вкотре атакувала Україну дронами та ракетами.

Загроза застосування ворожої зброї для багатьох областей була ще з вечора.

«Шахеди» загрожували і Рівненщині, де о 00:39 оголосили тривогу (вона тривала півтори години). За повідомленням Повітряних сил ЗС України, «Шахеди» летіли в напрямку нашої області з Житомирщини, але згодом змінили свій напрямок на Хмельниччину.

Відомо, що ППО на Рівненщині не працювала. Натомість дрони та ракети збивали над Київщиною, Херсонщиною, Миколаївщиною та Хмельниччиною, повідомили у Повітряних силах.

В результаті протиповітряного бою збито дві балістичні ракети «Іскандер-М»/KN-23, дві керовані авіаційні ракети Х-59 та 15 ударних БпЛА у Київській, Херсонській, Миколаївській та Хмельницькій областях, – йдеться у повідомленні.

На жаль, найбільше внаслідок ворожої атаки постраждала Київщина. Там пошкоджено багатоквартирний будинок, АЗС, офісну будівлю та будинок лісника, повідомив керівник ОВА Руслан Кравченко.

Станом на 8:00 зафіксовано пошкодження: багатоквартирного будинку – вибито вікна на першому та другому поверсі, де розташовані нежитлові приміщення; двох АЗС – вибиті вікна, посічені фасади; багатоповерхової будівлі з офісними приміщеннями – вибиті двері, вікна, посічений фасад. Також вибуховою хвилею пошкоджено будинок лісника, – йдеться у повідомленні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook