Група невідомих влаштувала погром у ліцеї у Крилові: Хто зловмисники? (ФОТО)

Слідство триває

Група невідомих влаштувала погром у ліцеї у Крилові. Це сталося у Корецькому районі. Про це повідомила міська рада Корця на своїй сторінці у Фейсбуці. Зокрема, там опублікували такий допис:

Сьогоднішній допис є наслідком подій, які трапилися у Крилівському ліцеї.

Вночі, під час комендантської години, діти (якщо можна їх так назвати) вчинили погром (у справжньому сенсі цього слова) у приміщенні закладу…

Дивлячись на фотографії пошкоджень, нормальна людина отримає не просто шок, а бурю негативних емоцій: це ж учні ліцею, це діти, для яких створюються та поліпшуються умови навчання!!! Виникають запитання: у чому провина шкільного приміщення? Чим завинили нові пластикові двері чи стіна, дбайливо розмальована вчителькою? Чому потрібно нищити старовинні речі, які чиясь родина віддала до школи, аби діти пам’ятали і цінували свою історію? Чому під час комендантської години батьки не переймаються місцем перебування дітей? Кого зрештою виховують і батьки, і вчителі?

Це просто дикість, коли у складний воєнний час ворог нищить заклади освіти, аби дітям не було де вчитися, а у тиловому населеному пункті вихованці школи власноруч нищать людську працю.

​Місія школи – допомогти розкрити та розвинути здібності, таланти і можливості кожної дитини на основі партнерства між учителем, учнем і батьками. Соромно, коли така співпраця має негативні результати.  

Школа зосереджує свою увагу насамперед на інтелектуальному розвиткові дітей, на розвитку розумових можливостей учнів, а вже  на другому місці – виховний процес, який безпосередньо випливає з уміння дитини поводитися у суспільстві, умінні спілкуватися з однолітками, дорослими людьми без присутності батьків. 

Наші діти – це наша старість, погане виховання – це наше  майбутнє  горе, це наша провина перед іншими людьми.

Попередньо за фактом події у поліції відкрили кримінальне провадження. Про це Радіо Трек повідомили у пресслужбі ГУНП Рівненщини.

Особи зловмисників встановлюють. 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook