Готуємо неймовірно смачну соковиту печінку за 3 хв (РЕЦЕПТ)
Швидко, просто і дуже смачно!
Печінка – один із найсмачніших і водночас корисних продуктів. Готувати її можна в будь-якому вигляді: варити, смажити, тушкувати, а ще – робити смачні паштети, вареники, пироги й навіть додавати до салатів Але якщо її неправильно почистити, то вона може з легкістю зіпсувати страву своєю гіркотою.
Рецептом смачної печінки, яка готується всього за 3 хв і при цьому буде м'якою і не гірчитиме, поділилася кулінарка Ольга Матвій.
Інгредієнти:
- олія – 2-3 ст. л.
- цибуля – 1-2 шт.
- печінка – 500 г
- сіль, перець – до смаку
- борошно – 5 ст. л.
Приготування:
Помийте, наріжте печінку. Цибулю почистьте і поріжте кільцями.
Розігрійте сковороду, влийте олію, викладіть цибулю і починайте її смажити, не перевертаючи – так вийде ідеальна цибулева подушка.
Порізану печінку посоліть, поперчіть і гарно перемішайте.
Далі обваляйте її в борошні, викладіть на цибулю, дайте їй трохи прихопитись і перемішайте.
Готуйте печінку до м'якості, можна накрити сковорідку кришкою
Джерело: food.oboz
Радіо Трек: НОВИНИ