Готуємо неймовірно смачну соковиту печінку за 3 хв (РЕЦЕПТ)

Швидко, просто і дуже смачно!

Печінка – один із найсмачніших і водночас корисних продуктів. Готувати її можна в будь-якому вигляді: варити, смажити, тушкувати, а ще – робити смачні паштети, вареники, пироги й навіть додавати до салатів Але якщо її неправильно почистити, то вона може з легкістю зіпсувати страву своєю гіркотою.

Рецептом смачної печінки, яка готується всього за 3 хв і при цьому буде м'якою і не гірчитиме, поділилася кулінарка Ольга Матвій.

Інгредієнти:

  • олія – 2-3 ст. л.
  • цибуля – 1-2 шт.
  • печінка – 500 г
  • сіль, перець – до смаку
  • борошно – 5 ст. л.

Приготування:

Помийте, наріжте печінку. Цибулю почистьте і поріжте кільцями.

Розігрійте сковороду, влийте олію, викладіть цибулю і починайте її смажити, не перевертаючи – так вийде ідеальна цибулева подушка.

Порізану печінку посоліть, поперчіть і гарно перемішайте.

 

Далі обваляйте її в борошні, викладіть на цибулю, дайте їй трохи прихопитись і перемішайте.

Готуйте печінку до м'якості, можна накрити сковорідку кришкою

Джерело: food.oboz

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook