Господиня розповіла, як варити яйця на Великдень, щоб вони не потріскалися

Можна уникнути цієї неприємності

Яйця – один з головних атрибутів Великодня. Для того, щоб яйця під час варіння не потріскалися та легко очистилися, потрібно знати кілька нюансів.

Як правильно варити яйця на Великдень?

  • Перед початком варіння потрібно обрати каструлю, яка за розміром підійде для цього. Туди треба налити достатню кількість води, помістити яйця. Перед цим яйця треба вимити.
  • Яйця у каструлі повинні розташовуватися в один шар, а вода має покрити їх зверху мінімум на 2,5 сантиметра. Також додайте у воду 1 ст. л. солі.
  • Довести воду з яйцями до кипіння і зменшити вогонь.
  • Важливо не переварити яйця. Достатньо їх варити 6-7 хвилин. Можна поставити собі таймер. Виберіть гарячу воду і залийте яйця холодною.

Джерело: Новини.LIVE

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook