Глазурований сирок, який простіше приготувати вдома, ніж купити (РЕЦЕПТ)
Виходить надзвичайно смачно, а головне - зовсім не шкідливо, на відміну від магазинного варіанта
Якщо вам хочеться чогось смачненького і, бажано, натурального - цей рецепт домашніх глазурованих сирків саме для вас
Інгредієнти:
- кисломолочний сир - 300 г
- вершкове масло - 30 г
- кокосова стружка - 30 г
- цукрова пудра - 30 г
Глазур:
- шоколад - 200 г
- олія (без запаху) - 40 мл
- горішки (будь-які - на ваш смак) - 50 г
Приготування:
До сиру додаємо м’яке вершкове масло, кокосову стружку, цукрову пудру і гарненько все перемішуємо до однорідної маси.
Відділяємо невелику частину маси і формуємо наш батончик. Викладаємо сирки на пергамент і складаємо все у морозилку на 20-30 хв.
Тоді беремося за глазур. Шоколад розтоплюємо на водяній бані або у мікрохвильовці, додаємо рослинну олію без запаху і подрібнені горішки. Ретельно все перемішуємо.
У кожен батончик вставляємо шпажку або зубочистку і декілька разів обережно опускаємо його у глазур, щоб він рівномірно покрився шоколадом.
Після цього знову кладемо сирок на пергамент і обережно витягуємо зубочистку.
Ховаємо домашні глазуровані сирочки у холодильник - до застигання
Радіо Трек: НОВИНИ