Глазур для паски за 5 секунд: найкращий варіант прикрасити випічку (РЕЦЕПТ)
Цю глазур не треба варити, вона не липне до рук і не кришиться
Якщо ви шукаєте щось новеньке для цього особливого свята, пропонуємо цьогоріч спробувати прикрасити пасочки глазур'ю «5 секунд». Її дуже легко приготувати і вона надзвичайно смачна, не липне до рук і не кришиться, як це зазвичай буває
Інгредієнти:
- сухе молоко – 4 ст.л.
- згущене молоко – 6-8 ст.л.
- сік лимона – 2 ч.л.
Приготування:
У миску кладемо сухе молоко, додаємо згущене молоко і вичавлюємо сік лимона. Все гарненько перемішуємо і все - наша глазур готова!
Якщо консистенція раптом вийшла занадто рідкою, просто додайте ще сухого молока, а якщо занадто густою - згущеного молока
Аби глазур не липла, наносьте її тоненьким шаром - занадто грубий просто погано просихатиме.
Джерело: Школа Життя
Радіо Трек: НОВИНИ