Глазур для паски за 5 секунд: найкращий варіант прикрасити випічку (РЕЦЕПТ)

Цю глазур не треба варити, вона не липне до рук і не кришиться

Якщо ви шукаєте щось новеньке для цього особливого свята, пропонуємо цьогоріч спробувати прикрасити пасочки глазур'ю «5 секунд». Її дуже легко приготувати і вона надзвичайно смачна, не липне до рук і не кришиться, як це зазвичай буває

Інгредієнти:

  • сухе молоко – 4 ст.л.
  • згущене молоко – 6-8 ст.л.
  • сік лимона – 2 ч.л.

Приготування:

У миску кладемо сухе молоко, додаємо згущене молоко і вичавлюємо сік лимона. Все гарненько перемішуємо і все - наша глазур готова!

Якщо консистенція раптом вийшла занадто рідкою, просто додайте ще сухого молока, а якщо занадто густою - згущеного молока

Аби глазур не липла, наносьте її тоненьким шаром - занадто грубий просто погано просихатиме.

Джерело: Школа Життя

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook