Гадали для овочів? Для чого насправді призначений нижній ящик холодильника

Виявляється – все інакше

Сучасні виробники подбали аби для різних продуктів були різні відсіки. Наприклад, для яєць, пляшок, каструль, також у кожному холодильнику є нижні ящики.

Зазвичай люди зберігають там фрукти і овочі. І виявляється — дарма. Так розподіляти продукти не рекомендується.

Навіщо насправді призначені нижні ящики холодильників

Виявляється, на нижній рівень холодильника найкраще надходить холод. Свіжі овочі та фрукти в цих відсіках можуть перемерзнути і втратити всі свої корисні властивості.

Хоч складати їх там і зручно, краще так не робити, тому що продукти зіпсуються раніше терміну.

Насправді нижні ящики призначені для м'яса, риби й всього того, що потребує більшого охолодження.

Часто на відсіках є відповідні зображення.

Зберігати сирі м'ясо і рибу потрібно якомога далі від уже готових до вживання продуктів. При цьому в охолодженому вигляді їхній термін придатності — не більше двох-трьох днів.

А фрукти й овочі варто класти, навпаки, на верхні полиці, теж окремо один від одного.

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook