Фруктовий лід з кавуна: як приготувати сезонні ласощі (РЕЦЕПТ)

Дізнайся, як приготувати лід із кавуна в домашніх умовах

Кавуновий сезон у розпалі, а значить — час готувати кавуновий лід!

Інгредієнти:

Кавун - 1,5 кг
Цукор - 70 г

Купуємо стиглий, солодкий і соковитий кавун. Миємо його, розрізаємо навпіл, відокремлюємо м'якуш від шкірки.
З кавунової м'якоті вибираємо всі кісточки (навіть білі). М'якуш нарізаємо порційними шматочками і перекладаємо у салатник.

Завантажуємо нарізаний м'якуш в блендер. Додаємо цукровий пісок за смаком. Подрібнюємо приблизно 2-3 хв в імпульсному режимі.

 

Важливо подрібнити весь м'якуш до стану соку, щоб в льоді не виявилося шматочків кавуна.

Переливаємо кавуновий сік у формочки для морозива, заповнюючи їх до верху. У формочки вставляємо кришки і відправляємо у морозилку мінімум на 2 години. Дістаємо кавуновий лід із морозилки. Форми з льодом опускаємо в гарячу воду на 20 секунд, щоб десерт відстав від місткості, у якій заморожувався. Акуратно витягуємо з формочки заморожений лід.

Подаємо ласощі до столу, виклавши його в форму з льодом, щоб десерт не так швидко танув.

Смачного!

Джерело - lady.tochka.net

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook