Французи їздять на снігоходах обідати в італійські ресторани

У Франції заклади ще не працюють

Тож французи добираються до Італії, щоб поїсти у вже відкритих гастрономічних закладах у П’ємонті.

Офіційно для перетину італійського кордону потрібно пред’явити негативний результат ПЛР-тесту на наявність коронавірусу. Однак деякі туристи долають гірську трасу на снігоходах.

Прогулянка засніженими гірськими шляхами займає всього пів години.

З 1 лютого італійський П’ємонт віднесли до жовтої зони, тож заклади харчування можуть приймати клієнтів за столиками з 05:00 до 18:00. У Франції бари та ресторани можуть подавати їжу на винос з 06:00 до 18:00, - повідомляє monitor-press.info.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook