Фіни вважають Рівненщину інвестиційно привабливою

Представники фінських компаній провели для представників ділових кіл Рівненської області семінар «Нові підходи до ризик-менеджменту: погляд з боку фінського бізнесу»

Голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко зустрівся із Надзвичайним та Повноважним послом Фінляндії в Україні Юха Віртаненом та представниками найбільших бізнес-компаній країни.

Посол Фінляндії відмітив нашу область як інвестиційно привабливий регіон. Тож сторони вирішили посилити співпрацю.

Зокрема, той факт, що територія області на понад 40% вкрита лісами, може сприяти одному з напрямків співпраці між країнами. Адже Фінляндія наразі займає одну із провідних позицій у впровадженні біоекономіки, а тут чималу роль відіграє саме використання лісових ресурсів.

Під час зустрічі представники фінських підприємств представили свої проекти, які вони готові впроваджувати на Рівненщині.

Зокрема, один з проектів у сфері охорони здоров’я перетинається із проектом Світового банку, що вже реалізовується у нас в області. Тож у нашому регіоні детальніше вивчатимуть це питання, і якщо умови фінської сторони будуть вигідними для Рівненщини, адміністрація готова до співпраці і у цій галузі.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook