Фейк. Волинський виробник курятини прокоментував інформацію про сальмонелу у м'ясі (ФОТО)

Це була атака конкурентів

Нещодавно ми опублікували повідомлення, що в одному з супермаркетів Рівного може бути неякісне м'ясо.

Бо у відібраних зразках сировини виробника під час перевірки знайшли бактерію сальмонели.

Як виявилось, ця інформація неправдива, повідомив PR-manager підприємства «Епікур» Олександр Казмиришин.

На його переконання, таким чином недобросовісні конкуренти бренду «Епікур» вирішили оригінально привітати підприємство із укладанням договору співпраці з мережею супермаркетів АТБ:

«Це явно фейк, і прикро, що конкуренти вдаються до таких маніпуляцій, замість того, щоб ставати кращими. Зі своєї сторони, ми готові відправити нашу курочку на усі експертизи в сертифіковані державні лабораторії. Ми повністю впевнені в якості та користі нашої продукції», – наголосила Аліна Сич, генеральний директор птахофабрики.

[media=153436][media=153434]

Виробник повідомив, що курятину бренду «Епікур» вирощують без антибіотиків на всіх етапах.

[media=153440][media=153438][media=153437][media=153435]

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook