«Фальшиві» відбивні, якими бабуся часто дивувала гостей: рецепт ідеальної страви з простих продуктів

Соковиті відбивні з фаршу

Багато людей просто обожнює відбивні. Однак не завжди у господинь є можливість їх приготувати, адже м’ясо має бути ніжним та соковитим. І, якщо у холодильнику не знайшлося підходящого шматочка, приготувати дійсно смачну страву навряд чи вийде.

Проте можна приготувати «фальшиві відбивні», які своїм смаком не поступатимуться звичайним. Вони теж мають у складі м’ясо, але в цьому випадку згодиться будь-яке, бо нам потрібен фарш, а не цільний шматок.

Інгредієнти:

  • фарш – 500 г
  • яйце куряче – 2 шт.
  • борошно — для панірування
  • сіль, спеції (перець, паприка, базилік, мускатний горіх) – до смаку
  • олія

Фарш солимо, додаємо спеції й добре перемішуємо. Яйця збиваємо виделкою в окремій ємності, готуємо борошно для панірування відбивних. Робимо з фаршу кульки, а тоді обережно формуємо відбивну на долоні, паніруємо в борошні та обмочуємо в яйці.

Обсмажуємо на олії з обох боків до повної готовності.

Смак таких відбивних із фаршу нічим не відрізнятиметься від типового варіанту страви, тому, якщо захочете комусь розповісти, з чого приготована ця страва, готуйтесь побачити здивовані обличчя.

Джерело: prostoway

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook