«Фальшиві» відбивні, якими бабуся часто дивувала гостей: рецепт ідеальної страви з простих продуктів
Соковиті відбивні з фаршу
Багато людей просто обожнює відбивні. Однак не завжди у господинь є можливість їх приготувати, адже м’ясо має бути ніжним та соковитим. І, якщо у холодильнику не знайшлося підходящого шматочка, приготувати дійсно смачну страву навряд чи вийде.
Проте можна приготувати «фальшиві відбивні», які своїм смаком не поступатимуться звичайним. Вони теж мають у складі м’ясо, але в цьому випадку згодиться будь-яке, бо нам потрібен фарш, а не цільний шматок.
Інгредієнти:
- фарш – 500 г
- яйце куряче – 2 шт.
- борошно — для панірування
- сіль, спеції (перець, паприка, базилік, мускатний горіх) – до смаку
- олія
Фарш солимо, додаємо спеції й добре перемішуємо. Яйця збиваємо виделкою в окремій ємності, готуємо борошно для панірування відбивних. Робимо з фаршу кульки, а тоді обережно формуємо відбивну на долоні, паніруємо в борошні та обмочуємо в яйці.
Обсмажуємо на олії з обох боків до повної готовності.
Смак таких відбивних із фаршу нічим не відрізнятиметься від типового варіанту страви, тому, якщо захочете комусь розповісти, з чого приготована ця страва, готуйтесь побачити здивовані обличчя.
Джерело: prostoway
Радіо Трек: НОВИНИ