Експертка назвала відомі страви, які українці дуже рідко замовляють в ресторанах

Це відрізняє нас від європейців

Відома в Україні ресторанна консультантка і співзасновниця Національної ресторанної асоціації України Ольга Насонова в інтерв’ю Центру Економічної Стратегії розповіла про особливість українців.

Зробила вона це на прикладі одного з ресторанів української кухні, який закрився у Львові.

Вона відзначила, що українці в ресторанах українську кухню їдять досить рідко, тому що «ми самі готуємо дуже добре».

І це відрізняє українців від європейців, які практично не готують удома.

Європейці більшість не готують вдома.  В них немає такої культури.

А в нас будь-яка мама, бабуся, приготує часто краще, ніж в ресторанах. Тому у нас конкуренцію закладам складає саме родина, а не інші ресторани. 

В тому ж інтерв’ю Ольга Насонова зауважила, що здорова їжа і любов до здорової їжі – це ознака мирного життя, на її думку, коли можна подумати про рослинне молоко, молоко з мигдалю чи вівса.

Тому що коли люди бояться, наприклад, голоду або коли тривають бойові дії, люди їдять дуже просту їжу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook