Дружина відомого співака повідомила про серйозні проблеми зі здоров'ям

Потрібна серйозна операція

Дружина українського музиканта Сергія Бабкіна, акторка Сніжана розповіла, що у неї виникли проблеми зі здоров'ям. Жінка, яка нещодавно повернулася з чоловіком в Харків. Тривалий час вона страждала через від сильного болю.

За її словами, на самопочуття вплинув постійний стрес та переживання через війну в Україні. Після початку повномасштабного вторгнення подружжя з дітьми виїхало до Німеччини.

У Сніжани в попереку утворилася грижа. Вона каже, що страждала від сильних болів, від яких не допомагали навіть знеболювальні.

- За цей рік мій біль переріс у фізичне нездужання, і в якийсь момент у мене дуже сильно почала боліти нога. Я ніколи в житті не відчувала такого болю.

 

Біль не припинявся, я не могла спати, жодні знеболювальні не допомагали. У мене просто відбирало ногу.

 

Мені зробили МРТ, і виявилося, що в попереку – величезного розміру грижа. Німці дивилися на мене з шаленими очима: «Як ти ще ходиш? Терміново вирізати».

 

Думаю, зателефоную своїм харківським лікарям, а вони мені - те саме: «Ми б хотіли тобі сказати, що все окей, але ні, потрібна операція, причому дуже серйозна», – розповіла артистка в інтерв'ю для kp.ua.

Дружина співака зрозуміла, що відчуває тугу за рідним Харковом. Саме переживання та негативні емоції, на її думку, стали причиною проблем зі здоров'ям.

Сніжана вже тривалий час займається духовними практиками. Вона розповіла, що почала глибше вивчати свою проблему.

Так, Бабкіна втамовувала свій біль шляхом медитацій та духовних практик, і він несподівано зник. Після повторного огляду в лікарів, вони сказали, що жінці більше не потрібна операція.

- Я одразу ж, займаючись понад 10 років практиками, поставила собі запитання: що таке поперек, хребет. Поперек – це наша опора, наше внутрішнє відчуття безпеки.

 

Звичайно, у кожного з нас зараз ані опори, ані відчуття безпеки. І я зрозуміла, що мій біль по дому зіграв свою роль.

 

Я стала посилено щодня з цим працювати. У мене за кілька днів минув біль.

 

А за місяць, коли я звернулася до лікаря, він здивувався: «А як це? Вже й робити нічого не потрібно, – розповіла Сніжана.

Джерело: Уніан

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook