Достойна заміна магазинних смаколиків: соковиті цибулеві кільця у клярі (РЕЦЕПТ)

Легко і дуже смачно

Цибулеві кільця – чудове доповнення до основного меню – рибних, курячих та овочевих страв. А ще – це дуже смачна закуска до пива

Приготувати цибулеві кільця досить просто, а інгредієнти точно знайдуться у Вас вдома.

Інгредієнти:

  • цибуля ріпчаста – 2-3 шт.
  • яйця – 2 шт.
  • борошно пшеничне – 2 склянки
  • молоко – 1 стакан
  • сода – 0,5 ч.л.
  • олія соняшникова – для смажіння
  • сіль – до смаку

Приготування:

Цибулю потрібно очистити й нарізати кільцями. Відокремлюємо кожне колечко.

Тоді готуємо кляр: змішуємо молоко з яйцями, додаємо борошно, сіль, соду і добре перемішуємо.

Кожне колечко вмочуємо в кляр і опускаємо у киплячу олію. Смажимо до утворення золотистої скоринки.

Колечка викладаємо на паперову серветку, аби прибрати зайвий жир.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook