Як уникнути покарання від начальства, якщо від вас раптом пахне алкоголем (ФОТО)

Підлеглі Сафонова видали лайфхак

Роман Сафонов – Головний санепідлікар Рівненщини – відомий своєю творчою натурою та нестандартним поглядом на різні цікавіі речі.

Як виглядає, підлеглі керівника Рівненського обласного центру контролю та профілактики хвороб тримають марку і не відстають від

От яким цікавим лайфхаком, приміром, поділилася сьогодні пані Руслана Драб:

Ану ловіть лайфхак – як уникнути покарання від начальства, якщо від вас раптом трішки пахне віскариком!

 

Покажіть йому ось таку чудову комаху – клопа соснового насіннєвого, який для власного захисту здатен виділяти секрет з цим чудовим ароматом.

 

Цей вусатий красунчик, корінний американець, вподобав упорядковану та затишну територію нашого Рівненський обласний центр контролю та профілактики хвороб, де попросив політичного притулку, адже саме зараз перебуває в пошуках теплого прихистку для зимівлі.

 

В оренду забирати з паразитологічної лабораторії, видається у посудині, адже його ніжний кусь таки може викликати у людини почервоніння та сверблячку на шкірі, а також незначну алергію; повертати вчасно та в доброму гуморі.

Лайфхак Руслани Драб полягає у тому, що маючи цю комаху десь поруч, ніхто й не відчуває від вас перегару. Адже ця невелика комаха заполонить собою весь повітряний простір. Часто таких комах ще називають смердючками, через їхній запах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook