До уваги рівнян: освітні конфлікти відтепер вирішуватиме омбудсмен (КОНТАКТИ)

Звертатися можуть учні, батьки, студенти та педагоги

Відсьогодні в Україні запрацювала Служба освітнього омбудсмена. Її очільником став Сергій Горбачов.

«Посада освітнього омбудсмена перш за все передбачає широку комунікацію з суспільством та інформаційну відкритість. Тож ми сподіваємось, що Служба виправдає покладені на неї обов'язки та стане ще одним майданчиком для спілкування з учнями, студентами, їхніми батьками, педагогами та науковцями.

 

Сьогодні конфлікти – один з основних факторів, що заважає дітям нормально концентруватися на навчальному процесі та отримувати від нього користь.

 

Служба має мінімізувати цей плив і допомогти усій нашій системі освіти стати успішнішою», – наводить слова міністра освіти Ганни Новосад пресслужба Рівненської ОДА.

Безпосередньо працювати зі скаргами буде сам освітній омбудсмен та юридичний відділ Служби. При цьому в її складі також передбачений відділ медіа та аналітики. До вирішення конфліктів залучатимуться також працівники психолого-методичної підтримки.

Кожен охочий може направити звернення та ознайомитися з інформацією про діяльність Служби на сайті, де виписані права здобувачів освіти, батьків, педагогів та науковців.

Контакти Служби освітнього омбудсмена для скарг, пропозицій чи за роз'яснень:

 

Адреса для електронних звернень: info@eo.gov.ua або за посиланням

 

Адреса для письмових звернень: Служба освітнього омбудсмена, 03058, м. Київ, відділення поштового зв'язку 58, а/с 48.

 

Телефон для зв'язку: (044) 4067234, +380 951438726.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook