Для старту послуги з видачі паспортів у рівненський ЦНАП додадуть працівників

А старт послуги вкотре відкладається

Відповідний проект рішення оприлюднений на сайті Рівнеради. Його мають розглянути на найближчій сесії - насатупного четверга, 27 квітня. 

У проекті рішення йдеться про додаткових 15 працівників у Центр. Таким чином, загальна кількість працівників Центру надання адмінпослуг складатиме 74 особи.

Утім, старт цієї послуги вкотре відкладається. Раніше екс-керівник ЦНАПу, а нині заступник міського голови Віталій Герман повідомляв, що під видачу паспортів реорганізують перший поверх приміщення.

Це мали зробити ще торік, однак, з об’єктивних причин не встигли. На реалізацію реконструкції торік з міського бюджету виділили 600 тисяч гривень.

Як повідомив Радіо Трек начальник відділу інформаційного забезпечення рівненського ЦНАПу Віталій Стасюк, нині початок видачі паспортів у ЦНАПі орієнтовно запланований на липень. Крім того, планують створити юридичний відділ:

- У зв’язку з тим, що буде відкриватися відділ з видачі паспорту громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон, потребує збільшення штату відповідний відділ.  Не можу сказати, що це стовідсоткова інформація, але, наскільки мені відомо, старт послуги планується з 1 липня. Також планується створення юридичного відділу. Дуже багато судових справ, у яких беруть участь наші працівники. У 59 справах ми, як управління, ЦНАП - відповідачі, а у 14 - залучені як третя особа.

Тобто, роботи дуже багато. І в нас зараз цим займаються двоє людей і вони просто не справляються.

За словами Віталія Стасюка, зазвичай, це справи, у яких позивачі вимагають скасувати дію реєстратора.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook