Для справжньої ресторанної закуски потрібен найдешевший оселедець... і яблуко (ФОТО)
Пальчики оближеш!
Страва, приготована за цим рецептом – ідеально збалансована за смаком. Приготування не займає багато часу. І, хоч тут немає дорогих інгредієнтів, закуска смакує, як ресторанна.
Нам знадобиться:
2 середніх оселедці, 1 цибулина, 2-3 середніх за розміром квашені огірки, 1 зелене яблуко.
Для заправки:
300 грамів сметани (15-20%), по одній чайній ложці хрону, гірчиці та соєвого соусу, пів ложки цукру, чорний перець та зелень кропу – за смаком.
Рецепт покроково:
Якщо оселедець нерозібраний, розбираємо. З нього потрібне тільки філе.
Цибулю ріжемо. З яблука видаляємо середину і теж нарізаємо невеликими шматочками.
Дрібно кришимо мариновані огірки. Ріжемо на шматочки оселедець.
Змішуємо інгредієнти для соусу.
Що прикметно, сіль не додаємо, адже оселедець вже солоний.
Перемішуємо все разом у салатнику.
Страва повинна настоятися хоча б годину – так краще розкриється смак кожного продукту. Можна подавати до столу як закуску, з картоплею або просто з хлібом.
Джерело: Школа життя
Радіо Трек: НОВИНИ