Для справжньої ресторанної закуски потрібен найдешевший оселедець... і яблуко (ФОТО)

Пальчики оближеш!

Страва, приготована за цим рецептом – ідеально збалансована за смаком. Приготування не займає багато часу. І, хоч тут немає дорогих інгредієнтів, закуска смакує, як ресторанна.

Нам знадобиться:

2 середніх оселедці, 1 цибулина, 2-3 середніх за розміром квашені огірки, 1 зелене яблуко. 

Для заправки:

300 грамів сметани (15-20%), по одній чайній ложці хрону, гірчиці та соєвого соусу, пів ложки цукру, чорний перець та зелень кропу – за смаком. 

Рецепт покроково:

Якщо оселедець нерозібраний, розбираємо. З нього потрібне тільки філе. 

Цибулю ріжемо. З яблука видаляємо середину і теж нарізаємо невеликими шматочками. 

Дрібно кришимо мариновані огірки. Ріжемо на шматочки оселедець.

Змішуємо інгредієнти для соусу.

Що прикметно, сіль не додаємо, адже оселедець вже солоний.

Перемішуємо все разом у салатнику. 

Страва повинна настоятися хоча б годину – так краще розкриється смак кожного продукту. Можна подавати до столу як закуску, з картоплею або просто з хлібом.

Джерело: Школа життя

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook