Дивина у магазині – в Україні вперше у продажу з’явилися варені яйця (ФОТО)

До того ж продають їх уже очищеними

Вперше в Україні у категорії продуктів готових до споживання стали продавати варені яйця.

Здивовані? Але така пропозиція вже давно поширена на світових ринках й, очевидно, користується попитом серед споживачів, як мінімум, країн Заходу.

Технологи вірять, що готове до подальшого застосування яйце в компактному упаковуванні стане надійним помічником для сектору HoReCa (маються на увазі кафе та ресторани), комбінатів громадського харчування, кейтерингових компаній та виробників їжі.

Перша пропозиція ринку для українців — варене яйце очищене в розсолі — упаковане у відра місткістю 3,3 л.

Просто ж варені яйця виготовлятимуть прямо на птахофабриці. Кажуть, що першою це починає робити «птахоферма вже відома українцям своєю продукцією».

Яйця перевірятимуть на цілісність шкаралупи, сортуватимуть за розміром, відварюють за температури 96°C.

 

Потому яйця охолоджуватимуть та очищатимуть за допомогою сучасного технологічного обладнання.

Як повідомляється,

Готове яйце може застосовуватися для приготування салатів, бутербродів. Яйця є незамінним інгредієнтом для закусок з високим вмістом білка та обідніх перекусів в офісному середовищі, вважають виробники.

Джерело: argonews

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook