Дієтичний курячий бульйон (РЕЦЕПТ)

Смачно і корисно

Дієти неможливі без перших страв. Щоб повноцінно харчуватися, не страждати від проблем зі здоров'ям і успішно худнути, вживайте дієтичний бульйон.

Інгредієнти

  • Курячий каркас 1 шт.
  • Холодна вода 1,5-2 л
  • Солодкий перець 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Кріп стебла + зелень
  • Свіжий базилік 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Перець духмяний 5 горошин
  • Майоран за смаком
  • Перець гострий мелений за смаком

Перед початком варіння бульйону, приготуємо овочі. Цибулину та 2 моркви розрізаємо навпіл і разом з солодким перцем підпікаємо на сухій сковороді до рум'яності.

Курячий каркас кладемо в каструлю, додаємо печені овочі, базилік, стебла кропу, запашний перець та майоран.

Заливаємо 1,5-2 л холодної води і солимо. Ставимо на вогонь і на високій температурі доводимо воду до кипіння. Коли рідина закипіла, зменшуємо вогонь до мінімального, й варимо бульйон 1,5 години.

Зі звареного бульйону дістаємо овочі, зелень і курятину, з якої потім відокремлюємо м'ясо від кісток і нарізаємо шматочками.

Потім нарізане шматочками м'ясо й подрібнений кріп додаємо назад у каструлю. Довівши бульйон до кипіння, знімаємо каструлю з вогню.

Наш бульйон готовий. Смачного!

Джерело -  OBOZREVATEL

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook