Дієтичний курячий бульйон (РЕЦЕПТ)
Смачно і корисно
Дієти неможливі без перших страв. Щоб повноцінно харчуватися, не страждати від проблем зі здоров'ям і успішно худнути, вживайте дієтичний бульйон.
Інгредієнти
- Курячий каркас 1 шт.
- Холодна вода 1,5-2 л
- Солодкий перець 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Кріп стебла + зелень
- Свіжий базилік 1 шт.
- Сіль за смаком
- Перець духмяний 5 горошин
- Майоран за смаком
- Перець гострий мелений за смаком
Перед початком варіння бульйону, приготуємо овочі. Цибулину та 2 моркви розрізаємо навпіл і разом з солодким перцем підпікаємо на сухій сковороді до рум'яності.
Курячий каркас кладемо в каструлю, додаємо печені овочі, базилік, стебла кропу, запашний перець та майоран.
Заливаємо 1,5-2 л холодної води і солимо. Ставимо на вогонь і на високій температурі доводимо воду до кипіння. Коли рідина закипіла, зменшуємо вогонь до мінімального, й варимо бульйон 1,5 години.
Зі звареного бульйону дістаємо овочі, зелень і курятину, з якої потім відокремлюємо м'ясо від кісток і нарізаємо шматочками.
Потім нарізане шматочками м'ясо й подрібнений кріп додаємо назад у каструлю. Довівши бульйон до кипіння, знімаємо каструлю з вогню.
Наш бульйон готовий. Смачного!
Джерело - OBOZREVATEL
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ