Дієтологи назвали найбільш переоцінену крупу. У свій раціон можете її не додавати

Це зовсім не альтернатива гречці та рису 

Багато людей навмисно шукають заміну гречці та рису. І часто такою альтернативою вважають булгур.

Булгур - один із найпопулярніших продуктів серед тих, хто дотримується здорового способу життя. Крупу навіть рекомендують включати до раціону як альтернативу гречці або рису. Однак дієтологи назвали чимало причин, чому цього робити не варто.  

Булгур є по-своєму цінним. Він містить складні вуглеводи, цинк, селен, калій, вітаміни групи В. Тільки все те саме є і в гречці. Переоцінювати булгур не варто.

Булгур в принципі немає ніяких особливих переваг - пояснюють дієтологи.

Звісно для різноманітності меню, додати булгур можна.Але на переконання медиків - гречка, все ж краще! 

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook