Дієтолог розвінчала міф: здорового перекусу не існує. Він теж шкодить організму

Це те саме, що додаткова порція цукру чи швидкої їжі

Навіть дуже здоровий, на перший погляд, перекус може суттєво зашкодити організму. Найбільше загроз містить білок. Йдеться про будь-який білок: органічний, без ГМО чи без глютену.

Виробництво чисельних снеків це колосальна індустрія. Наприклад в США з 70-х років минулого століття відзначають ріст кількості калорій, які споживають люди. І це напряму пов'язано з появою перекусів.

Раніше люди харчувалися 3 рази на день, а на спеціальному дієтичному/лікувальному харчуванні – 5 разів на день. Наразі ж багато людей взагалі живуть одними перекусами й геть забувають про нормальний сніданок, обід чи вечерю. Але в організмі триває виробіток інсуліну. І перекуси замість звичайної їжі провокують появу не тільки зайвих кілограмів, але й розвитку різноманітних хвороб.

Дієтологи радять усім, хто прагне бути здоровим:

  • повністю позбутися перекусів
  • харчуватися не більше трьох разів на день
  • збільшити кількість жирів під час основного приймання їжі

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook