Духів і привидів «Загадкової Волині» пропонуватимуть українським туристам

Спільний проект Тернопільської та Рівненської областей

З початком туристичного сезону Рівненська та Тернопільська області організували новий туристичний маршрут «Загадкова Волинь». Дубенський історико-культурний заповідник спільно з Кременецьким краєзнавчим музеєм вигадали нову туристичну дводенну програму – тур вихідного дня, який притаманний Європі.

Протягом двох днів туристична група побуває в Тараканівському форті, Дубенському замку, родзинкою якого відтепер буде нічна екскурсія з феєрверками, звуковими та світловими спецефектами, а також театралізоване дійство - бал, духи та привиди, тощо.

Далі туристів відвозять у Кременець, де екскурсоводи водитимуть їх по історичних принадах міста: монастирю, олімпійському майданчику, загону для кабанів, розповідає директор Кременецького краєзнавчого музею Андрій Левчук:

Ми з колегами декілька місяців думали, які місця включити в маршрут, який формат туру обрати. Потім постало питання вигадати назву. Вирішили - "Загадкова Волинь", адже в нас такі місця багатьом невідомі та з власною історією. І от зараз ми веземо туроператорів, які вже подзвонять потім в агенства та скажуть, чи потрібен їм такий продукт. 

Всього організатори маршруту зібрали представників від 18 туроператорів з шести різних областей, які на «власній шкірі» випробують таку дводенну подорож історичною Волинню. Представники туристичних фірм кажуть, що ціна залежатиме від кількості учасників туристичної групи.

За словами організаторів «Загадкової Волині», при бажанні маршрут можна змінити. Заступник голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко зазначила, що це може привабити до Рівненщини значно більше туристів, хоча, наводить приклад Богатирчук-Кривко, до Тунелю Кохання й зараз приходить рекордна кількість відвідувачів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook