Де зберігати печиво, щоб воно було м'яким та ніжним

Простий спосіб

Через війну більшість з нас купує продукти з запасом. Тому їх так важливо вміти правильно зберігати.

Наприклад, печиво купуємо м'яким і ніжним, а воно вже зовсім скоро стає жорстке. Щоб печиво не перетворювалося на сухар, треба знати хитрощі зберігання цього продукту.

У чому і як найкраще зберігати печиво

Перекладіть печиво у герметичний контейнер і додайте кілька шматочків яблука. Саме завдяки яблуку печиво не втратить свою вологу.

Тож навіть через кілька днів в контейнері у вас як і раніше лежатиме м'яка і ніжна випічка, і навіть з легким яблучним ароматом.

Спосіб цей універсальний і працює скрізь, де б ви вдома не зберігали печиво: просто на кухні на столі, в шафах, в холодильнику або десь ще.

Джерело: Ukr.Media

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook