Давно забутий смак: фантастична начинка для пельменів з додаванням капусти (РЕЦЕПТ)
Спробувавши раз, вам обов’язково захочеться це повторити!
Начинка для пельменів, про яку ми розповімо сьогодні, комусь може здатися «екзотичною», але насправді вона не далеко не нова, а радше добре забута стара. Багато років тому такі інгредієнти вже використовували для ліплення пельменів.
Якщо ви хочете згадати забутий смак або ж навпаки – відкрити для себе абсолютно нові пельмені – як то кажуть: ласкаво просимо
Нам потрібно:
- 0,5 кг квашеної капусти
- 0,5 кг жирної свинини з салом
- 1 цибулина
- сіль, перець
Приготування:
Капуста – наш головний інгредієнт. Відіжміть її від розсолу і порубайте за допомогою ножа. Можна використовувати для подрібнення капусти м’ясорубку з великою решіткою.
За допомогою м’ясорубки потрібно подрібнити свинину з салом.
Найкраще підійде грудинка, яку часто використовують для засолювання.
Останній компонент – головка цибулі, яку також варто пропустити через м’ясорубку.
З’єднайте всі складові разом, додайте сіль і чорний перець – собі до смаку.
Лишається тільки наліпити пельменів, відварити їх як завжди і подавати зі сметаною
Джерело: Pixel inform
Радіо Трек: НОВИНИ