Давно забутий смак: фантастична начинка для пельменів з додаванням капусти (РЕЦЕПТ)

Спробувавши раз, вам обов’язково захочеться це повторити!

Начинка для пельменів, про яку ми розповімо сьогодні, комусь може здатися «екзотичною», але насправді вона не далеко не нова, а радше добре забута стара. Багато років тому такі інгредієнти вже використовували для ліплення пельменів.

Якщо ви хочете згадати забутий смак або ж навпаки – відкрити для себе абсолютно нові пельмені – як то кажуть: ласкаво просимо

Нам потрібно:

  • 0,5 кг квашеної капусти
  • 0,5 кг жирної свинини з салом
  • 1 цибулина
  • сіль, перець

Приготування:

Капуста – наш головний інгредієнт. Відіжміть її від розсолу і порубайте за допомогою ножа. Можна використовувати для подрібнення капусти м’ясорубку з великою решіткою.

За допомогою м’ясорубки потрібно подрібнити свинину з салом.

 

Найкраще підійде грудинка, яку часто використовують для засолювання.

Останній компонент – головка цибулі, яку також варто пропустити через м’ясорубку.

З’єднайте всі складові разом, додайте сіль і чорний перець – собі до смаку.

Лишається тільки наліпити пельменів, відварити їх як завжди і подавати зі сметаною

Джерело: Pixel inform

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook