Ця спеція руйнує ракові клітини. Треба їсти щодня для профілактики 

Причому вона є на кожній кухні 

Чорний перець – поширена пряність, яка є у кожному будинку. Але чорний перець не  тільки надає їжі пікантний і насичений смак, але й позитивно впливає на здоров'я.

У чорному перці безліч антиоксидантів, які захищають організм від розвитку деяких видів онкології, запалень та передчасного старіння.

Цілющими властивостями перець наділяє алкалоїд піперин. Саме він перешкоджає розвитку хвороб серця та цукрового діабету. Ця речовина здатна знищувати ракові клітини та знижувати швидкість їх поділу.

Крім того, піперин діє як знеболювальне. Саме тому чорний перець може полегшити самопочуття за різних видів раку, у тому числі товстої кишки та молочної залози. Також дослідження показують, що піперин здатний покращувати стан при хворобах Паркінсона та Альцгеймера.

Однак це не всі корисні властивості чорного перцю. Якщо регулярно вживати цю спецію, додаючи її в кожну страву, то рівень глюкози та холестерину в крові поступово прийде до норми.

Крім цього, чорний перець прискорює метаболізм, що допоможе схуднути значно швидше.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook