Ціни знизилися одразу на 20%: в Україні несподівано подешевшав цей вид м'яса
Спостерігаються різноспрямовані зміни у вартості м’яса
На початку тижня на українському ринку зафіксували помітні коливання цін на м’ясо.
Найбільше подорожчала пекінська качка — її тушка зросла в ціні на 20 грн і тепер коштує 199 грн/кг.
- Помірне підвищення також торкнулося телятини: грудинка подорожчала до 185 грн/кг, лопатка — до 365 грн/кг, а вирізка — до 880 грн/кг.
- Невелике зростання відзначили і в індичці: філе піднялося до 279 грн/кг, стегно — до 245 грн/кг, гомілка — до 125 грн/кг.
Водночас ціни на курятину знизилися. Куряча тушка подешевшала до 99 грн/кг, філе впало до 171 грн/кг, а крильця втратили понад 20% вартості — до 79 грн/кг.
Сало також зменшилося в ціні — з 220 до 210 грн/кг. На свинину суттєвих змін не зафіксовано.
Джерело: Главред
Радіо Трек: НОВИНИ