Ціни на газ восени: постачальники оприлюднили свій прайс

До кінця квітня 2025 року сюрпризів не прогнозують

Ціни на газ залишаться незмінними – щонайменше до кінця квітня наступного року. Нагадаємо, що уряд  продовжив дію спецобов'язків (ПСО) щодо постачання газу.

Тож до кінця наступного опалювального сезону, тобто 30 квітня 2025 року, ціни на газ для споживачів гарантовано не зміняться. Йдеться, зокрема, про побутових споживачів, тобто населення, а також виробників тепла, електрики та операторів газорозподільних систем.

Залежно від категорії споживачів, вартість «блакитного палива» від Нафтогазу коливатиметься від 7 грн 42 коп. до 16 грн 50 коп. за кубометр. Для населення ж газ і надалі коштуватиме 7 грн 96 коп. за куб.

Нагадаємо, переважній більшості українських побутових споживачів (98%, або 12 млн домогосподарств) газ наразі постачає саме Нафтогаз України. Його ціна – 7,96 грн за кубометр – діятиме щонайменше до кінця квітня 2025 року.

Решта газопостачальних компаній також не змінили вартість кубометра «блакитного палива» в рамках своїх річних тарифних пропозицій для побутових споживачів.

Як і в попередні місяці, свої цінники на вересень оприлюднили 12 постачальників. Вартість кубометра газу для населення, залежно від газопостачальної компанії, коливатиметься від 7,70 до 9,99 грн.

Джерело: ГазПравда

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook