Цифри щастя: як примножити багатство за датою народження

Секрет успіху можна виявити прямо у своїй даті народження

Нумерологія пропонує унікальний підхід до розкриття потенціалу фінансового процвітання. Одним із ключових показників, який нумерологи виділяють, є число життя – сума цифр дня народження ( рік не плюсуємо).

Саме це число, згідно з ученням нумерології, може дати уявлення про таланти і здібності, і підказати методи досягнення фінансового успіху.

Один (народжені 1, 10, 19, 28 числа)

Одиниця – число починань. Людям, народженим під цими числами, необхідно постійно шукати нові шляхи для збільшення доходу. Переїзди, саморозвиток та активна діяльність допоможуть їм залучити фінансовий успіх.

Два (народжені 2, 11, 20, 29)

Двійка пов'язана зі стосунками. Люди, народжені під цим числом, можуть домогтися фінансового процвітання через співпрацю, партнерство і гармонійні стосунки з оточуючими.

Три (народжені 3, 12, 21, 30)

Трійка є грошовим магнітом. Активна участь у тренінгах і розвиток особистих навичок допоможуть залучити фінансові можливості.

Чотири (народжені 4, 13, 22, 31)

Четвірка асоціюється з метою і стратегією. Народжені під цим числом чітко знають, чого хочуть, і готові приймати нестандартні рішення для досягнення своїх цілей у фінансовій сфері.

П'ять (народжені 5, 14, 23)

П'ятірки залежать від ваших дій. Подорожі та постійний рух допомагають їм залучати фінансові можливості.

Шість (народжені 6, 15, 24)

Шістка з'єднує духовний і матеріальний світ. Реалізація планів і виготовлення речей можуть принести фінансовий успіх, але необхідно дбайливо поводитися з грошима.

Сім (народжені 7, 16, 25)

Сімка пов'язана з інтуїцією. Людям, народженим під цим числом, слід довіряти своїй інтуїції, але обережно ставитися до ризикованих фінансових рішень.

Вісім (народжені 8, 17, 26)

Вісімка має фінансову удачу. Однак для збереження балансу важливо використовувати їх грамотно і законно.

Дев'ять (народжені 9, 18, 27)

Дев'ятка асоціюється з активністю. Фізичні заняття можуть принести фінансову вигоду, проте важливо не забувати і про духовний розвиток.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook