Ці продукти можуть довести до інфаркту навіть найздоровішу людину

Виявляється, ми вживаємо їх щодня

Лікарі назвали продукти, які можуть довести до інфаркту навіть здорову людину, якщо систематично ними зловживати. Медики настійно рекомендують прибрати шкідливу їжу з раціону, щоб не піддавати ризику своє здоров'я.

Про це пише zdorovia.

На думку американських лікарів-кардіологів, ряд продуктів згубно впливає на серцево-судинну систему людини.

Особливо слід бути обережними тим людям, у яких високий ризик розвитку інфаркту міокарда.

У списку продукти з високим вмістом натрію:

маргарин,

 

соєвий соус,

 

приправа,

 

супи в пакетах,

 

готові ковбасні вироби,

 

чипси і сири.

Небезпечними для серця вважаються і продукти з високим вмістом цукру (викликають розвиток ожиріння), а також холестерин:

курячі жовтки,

 

пальмова олія,

 

молочний жир.

Відзначимо, що інфаркт є одним з найпоширеніших серцево-судинних недуг і лідирує серед причин смертності, як в Україні, так і в усьому світі.

В останні роки інфаркт «помолодшав», і тому є свої причини: шкідлива їжа, малорухливий спосіб життя, порушений режим праці і відпочинку.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook