Чи бунтують медики Рівненщини через невиплату обіцяної надбавки

Що про це кажуть в обласній адміністрації

Інформація про влаштовані медиками акції протесту нещодавно з’явилася у ЗМІ.

Зокрема, у Києві медпрацівники бунтують через невиплату гарантованих державою 300% надбавки за роботу в особливих умовах і лікування інфікованих COVID-19.

Чи не збираються вийти на такі ж акції протесту медики Рівненщини, розповів очільник облуправління охорони здоров’я Олег Вівсянник:

Наразі нам невідомі такі випадки. Принаймні до управління охорони здоров'я таких звернень чи фактів щодо підготовки подібних масових заходів не надходило.

 

Тобто, ми вважаємо, що працівники наші виконують вчасно, якісно і сумлінно свою роботу. Вони вчасно надають медичну допомогу і, звичайно ж, ми гарантуємо їм забезпечення задекларованих виплат.

Олег Вівсянник додав, що у квітні виплати здійснюють медпрацівникам «першої хвилі», які почали надавати медичну допомогу пацієнтам з коронавірусом ще у березні. На Рівненщині це були працівники Центральної міської лікарні Рівного та Сарненської центральної райлікарні.

Щодо квітня, то на рівні держави затверджені так звані «пакети COVID-19». Доплати отримають працівники екстренки та первинної медико-санітарної допомоги, а також працівники закладів охорони здоров'я першої та другої хвилі, які надають медичну допомогу інфікованим коронавірусом.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook