Чотири види хліба, які продовжують життя

Довгожителі не відмовляють собі у вуглеводах

Дієтологи запевняють, що саме вуглеводи перешкоджають схудненню. Проте науковці запевняють, що це не так.

У регіонах, де активно споживають хліб, є чимало довгожителів. Зокрема на Сардинії, в Окінаві, Лома Лінді люди найчастіше споживають чотири види хліба.

Цілозерновий хліб з жита і ячменю

Цей хліб багатий на амінокислоти, зокрема триптофан та клітковину, рослинні білки  та антиоксиданти. Вони покращують роботу серцево-судинної системи то продовжують життя.

Лаваш

Це найменш калорійний хліб. Проте він забезпечує організм нутрієнтами – фосфор, калій, кальцій, залізо та магній. Крім того, містить вітаміни Е, РР, В5, тіамін, рибофлавін та токоферол.

Хліб на заквасці

Вода, борошно, сіль, закваска — це всі інгредієнти, необхідні для випікання хліба. Завдячуючи ферментації, хліб стає насиченим пробіотиками. А це покращує імунітет та береже здоров’я кишківника.

Кукурудзяний хліб

Кукурудзяне борошно або сушена кукурудза, з яких він готується, — це одне з кращих джерел клітковини, білка, вітаміну А.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook