Чотири помилки, через які ви п’єте несмачну каву

Ви допускаєте їх як при приготуванні напої, так і при збереженні кави вдома

1. Одна з найпоширеніших помилок - закуповувати каву одразу великими партіями через знижки та акції. Довге зберігання позбавляє напій вишуканого аромату та помітно погіршує смак.

2. Ви заливаєте каву окропом. Це фактично спалює напій, він стає менш насиченим, тому відмовтеся від подібної звички.

3. Додавати у каву цукор. Більш як пів ложки цукру – псує смак кави, цукор перебиває справжні якості напою.

4. Купівля дешевої кави. Дешева кава ніколи не буде дійсно якісною, хороша кава не може коштувати дешево. Краще заощадити на чомусь іншому, але дозволяти собі пити найкращу каву, яку ви тільки зможете дістати. Тільки тоді його смак і аромат розкриються по-справжньому, і ви отримаєте напій, що бадьорить, заряджає енергією на весь день.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook